Cobu Boys JO11-1 kampioen van Amersfoort

De talenten van JO11-1 hebben zich op het Amersfoorts Voetbalkampioenschap (AVK) tot kampioen laten kronen. Hieronder het verslag van de spannende finaleavond.

Vrijdag 25 mei waren de finales van het AVK voor de jeugd. Cobu Boys JO11-1 was eerder ondanks verlies tegen Amsvorde toch op vrij gemakkelijke wijze de ‘poule des doods’ doorgekomen. De finale, opnieuw tegen Amsvorde, werd bloedstollend spannend. Nadat Amsvorde twee keer van een achterstand was teruggekomen, scoorde Julius in de verlenging de 3-2.

Met de enorme inzet van alle spelers en kansen over en weer bleef het tot de laatste seconden van de extra tijd nagelbijten. Na het verlossende eindsignaal vlogen spelers, leider en ouders elkaar om de nek en waren er zelfs tranen van vreugde. Man-of-the-match was Ming, die de gevaarlijke spits van Amsvorde een heel lastige avond bezorgde.

Omdat Cobu Boys JO11-1 vorig jaar ook had gewonnen, kon de wisselbeker voor de tweede keer worden meegenomen. Jongens, geweldig gedaan en proficiat!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)