Nieuwe zonwering dankzij Club van Honderd

De kantine is voorzien van gloednieuwe zonwering. De fleurige rolgordijnen, die onlangs werden opgehangen door de kanjers van de klussenclub, werden maandag door Aaldert Hofman, voorzitter van de Club van Honderd, symbolisch overhandigd aan het bestuur. De zonwering kon tijdens de ledenvergadering meteen gebruikt worden, want buiten scheen de zon nog uitbundig toen de bijeenkomst om 20.00 uur begon. Door de rolgordijnen bleef de atmosfeer in het clubhuis aangenaam.

Een ander geschenk van de Club van Honderd, dug outs voor het kunstgrasveld, is ook in aantocht. De materialen zijn

Logo Cv100

inmiddels besteld. Als alles volgens plan verloopt, kunnen de dug outs aan het begin van het nieuwe seizoen in gebruik worden genomen.

Leave a Comment

(required)

(required)