CB1 te sterk voor Vliegdorp

Bert van den Brom.

Cobu Boys 1 heeft vandaag Vliegdorp uit Soesterberg met 3-1 verslagen. De mannen van den Bert van den Brom kwamen met 0-1 achter, maar stelden in het laatste half uur orde op zaken. Hieronder het verslag van Bert de Ruiter,

,,De 1e helft is niet best. We gaan de rust dan ook in met een 0-0 stand. Na de rust is het Vliegdorp dat in de 57e minuut op voorsprong komt, 0-1. Twee minuten later is het al gelijk. Uit een corner van Robin van den Brom weet Wesley Lans met een fraaie kopbal de 1-1 te maken. Uit een pass van Robin in de 75e minuut komen we via een mooi schot in de linkerhoek van Cumali Karaman op voorsprong, 2-1. In de 88e minuut weet Wessel Schmidt op aangeven van Robin de 3-1 te scoren. Dit wordt ook de einduitslag.
Geen sterke wedstrijd vandaag. Dat kan beter aanstaande donderdag als we om 20.15 uur een oefenwedstrijd spelen tegen onze buurman HVC.