Bert de Ruiter loopt 700 euro bij elkaar voor jeugd van Cobu Boys

Bert de Ruiter heeft vandaag 700 euro opgehaald voor de jeugd van Cobu Boys. Onze marathonloper trotseerde de warmte en deed mee aan de halve marathon van Amersfoort. Hieronder zijn verslag.

Om exact 10.30 uur klinkt het startschot voor mijn zoveelste (halve) marathon. Vooraf weet ik dat dat ik het niet makkelijk ga krijgen. Het is (te) warm vandaag en mijn knie voelt ook niet goed aan. Na 5 km loop ik gelukkig de pijn uit mijn knie, een mooie meevaller! Met deze hitte moet je nooit te hard van stapel gaan en vooral bij elke drinkpost het nodige vocht naar binnen werken. Ik besluit dan ook mijn eigen tempo te lopen.

Nadat ik via de mooie route langs de Eem en Hoogland West in park Schothorst belandt staat daar Marjon Boshuizen met het drankje wat ik op dat moment echt nodig heb, een AAtje orange! Helemaal top, want ik zit er op dat moment aardig doorheen. Mijn knie begint weer op te spelen en ik word zenuwachtig. ‘Het zal me toch niet gebeuren dat ik op moet geven?’ , denk ik op een gegeven moment. Bij een ehbo post stop ik even om, naast 3 bekertjes water te drinken, naar mijn knie te kijken. Ik kan gelukkig verder! Het zou wat zijn ook als ik nu moest stoppen! Al weken wordt mijn loop gesponsord voor een goed doel voor de jeugd van Cobu Boys. Deze week nog… Edwin van den Brom, Krijn Westdijk en Martin Roelofs die een mooi bedrag hebben gestort…..ik moet er niet aan denken om nu te moeten opgeven! I

k ga verder en beland in onze mooie binnenstad van Amersfoort. Nog een paar kilometer…het gaat me (natuurlijk) weer lukken! Helemaal gesloopt kom ik bij de finish aan waar mijn beste maat Piet Vastenburg en zijn vriendin Marjolein mij over de streep schreeuwen. Weer volbracht hij is in de knip, lekker hoor! Met deze loop heb ik een vette 700 euro opgehaald voor de jeugd van Cobu Boys, alle sponsoren….ik zal ze nog 1 keer noemen…. Roy van Dijk, Piet Vastenburg, Aart de Ruiter, Edwin van den Brom, Krijn Westdijk, Martin Roelofs, Nahib Hamidi, Karim Ahabri, Frank Strijbosch, Herman Vlasakker, Stephanie Hielckert-Ekkelboom, Stefan Voost, Harrie Strijbosch, Gert Jan Smit, Piet Ouwerkerk, Johan Flipse, Martin de Ruiter, H.G ten Oever, fam. Vastenhouw, Arie van Bemmel, J.M Riemsdijk, Ralph Sargent, Saskia Delhez, fam. Brandenburg en de selectie van het 1e elftal van Cobu Boys: Aart Van Putten, Angelo Kramers, Astrid van Beek-Zoutendijk, Bart de Graaf, Bert van den Brom, Boris Bunnik, Damion Dekkers, Dennis van Westerlaak, Dimitri van Dam, Jasper Meeder, Jelle Bakker, Jurrien Nieman, Koos Mostert, Lambert Bax, Mehmet, Mike de Graaf, Robin van den Brom, Sander van Andel, Wesley Lans, Wessel Schmidt, Yannick Tielen, Leroy Baum en Jos Helmich…….bedankt!!!!!!!!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)