Cobu Boys JO11-2 kampioen!

Wat een fantastisch seizoen is het voor JO11-2!

Na de zomerstop was het nog even aan elkaar wennen met een paar nieuwe gezichten, maar al snel werd het een hecht team, vooral aangemoedigd door de trainers Ashen en Jacco. Het teambelang stond voorop; alles doen we samen! Samen uit de kleedkamer, samen opruimen, samen juichen en samen balen. Ook voor de ouders werden de regels nog eens duidelijk doorgenomen; achter de hekken, geen aanwijzingen tijdens de wedstrijd, alleen positief aanmoedigen… hup hup! De leider Johnny hield hier goed toezicht op.

In de najaarscompetitie kon iedereen van elkaar winnen; zo werd er gewonnen van de bovenste 3, maar verloren van de onderste regionen. Vaak maar met 1 doelpuntje verschil. Het was spannend en lag dicht bij elkaar. Vooral in de tweede helft kon de voorsprong niet altijd worden vastgehouden en was er werk aan de winkel voor de trainers! Na extra aandacht hiervoor te hebben, kwam hierin een omslag en werden de jongens nog beter. En kwamen ze de laatste wedstrijden goed uit de verf. Met zelfvertrouwen gingen ze dan ook naar de voorjaarscompetitie.

 Met sterke tegenstanders als Hoogland JO11-3, Nieuwland JO11-2, Quick JO11-3, Eemnes JO11-2 en JO11-3 leek het weer een spannende competitie te worden. Maar vanaf wedstrijd 1 hadden ze de smaak te pakken en werd niets meer verloren. In de eerste ronde werd er nog wel gelijk gespeeld tegen Quick en Eemnes, maar in de tweede ronde werd hier korte metten mee gemaakt door de jongens.

kampioen-cb

 Wat speelden de jongens super;

Christijan: Onze rustige en koelbloedige kracht in het doel, zo moeilijk te passeren.

Baki; onze blok beton met een keihard schot en altijd oog voor de vrije ruimte

Froid; je hoefde alleen maar in zn ogen te kijken en dan wist je genoeg; die bal is van mij en van niemand anders

Art: onze alleskunner, linksmidden, verdedigend, het maakt hem niet uit, zelfs tijdens de blessure van onze spits, bleek hij op deze positie ook goed uit de voeten te kunnen!

Eren: onze motiverende fanatiekeling op links. Nooit klagen, gewoon doen!

Ender: zeer gedreven en altijd een neusje voor de juiste pass

Syb: met zn keiharde schot en voorzet; door jou werd de corner een echt wapen

Dylano: zn eerste jaar bij de Cobu Boys en meteen waargemaakt; als aanvoerder nam je iedereen op sleeptouw

Jeremy; onze topscoorder; ik weet niet of opa zn spaarpot dat altijd leuk vond 😉 Er hoefde maar een klein kansje te zijn en de bal lag in het net!

Alle trotste ouders stonden elke week te genieten en met elkaar hebben we dit kampioenschap gevierd!

Wat een kanjers zijn jullie!!!

Op naar de toernooitjes en het volgende seizoen!

Attachment

2 Comments

Leave a Comment

(required)

(required)