Clubhelden (3): Baktosh Doroni

Naam: Baktosh Doroni

Leeftijd: 42

Werk: Facilitair medewerker bij ROC Midden Nederland in Amersfoort en Utrecht

Hoe en wanneer ben je ooit bij Cobu Boys terechtgekomen? In 1998 ben ik begonnen met voetballen bij Coby Boys. Ik kwam hier terecht via een goede vriend.

Zijn er nog andere familieleden actief binnen de club? Nee. Misschien in de toekomst mijn twee zoons.

In welke elftallen heb je gespeeld? Ik heb in alle elftallen mogen spelen, alleen niet in het eerste elftal, daar lag mijn ambitie niet. Ik voetbalde ook voor de gezelligheid en vooral de derde helft.img_0040

Hoogtepunt in jouw carrière bij Cobu Boys. Mijn hoogtepunt was een wedstrijd waarin ik vanaf dertig meter keihard in de kruising schoot. Echt een prachtig beslissend doelpunt, dat ik nooit zal vergeten.

Wat doe je voor vrijwilligerswerk bij de club? Ik ben scheidsrechter.

Wat zijn de leuke kanten van het scheidsrechterschap? De mislukte acties van sommige spelers, dat ik mooie wedstrijden mag fluiten, sportief zijn met z’n allen.

Wat zijn de minder leuke kanten van het scheidsrechterschap? Het verbale geweld. Je krijgt overal de schuld van, bijvoorbeeld als een speler niet in de wedstrijd zit of gewoon niet kan voetballen.

Favoriete voetballer (binnen of buiten de club): Rivaldo.

Waarom is Cobu Boys de mooiste club van de wereld Door de saamhorigheid, gezelligheid, eenheid, het is een grote familie.

Welke clubheld moet ook aan bod komen in deze rubriek? Piet Vastenburg

Wat zijn je andere hobby”s naast voetbal? Actualiteit, filosofie en alle soorten muziek.

Wat weet bijna niemand anders over jou? Dat ik iedere avond verse groene thee drink met een klein beetje kardemom uit een lief Chinees schaaltje.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)