Arie van Bemmel: ‘Trots op onze leden’

Arie-van-Bemmel1Het eerste halfjaar als interim-voorzitter zit erop. Ik kan alleen maar zeggen dat  de tijd is omgevlogen.

Toen Aaldert Hofman eind vorig jaar jaar aangaf dat hij zou stoppen als voorzitter, was het voor mij vanzelfsprekend dat ik als vice-voorzitter het stokje zou overnemen.

Ik ken de club natuurlijk al een hele poos en vond het belangrijk dat we door konden gaan met de ontwikkelingen die onder Aaldert al in gang waren gezet.

We hebben een klein bestuur. Dat heeft nadelen, maar een voordeel is ook dat je informatie snel kunt delen. We hebben er bewust voor gekozen om te werken met diverse commissies, die door ons worden aangestuurd.

Er is de afgelopen maanden op allerlei fronten heel veel werk verzet. Ik denk daarbij aan de accommodatie, Technische Zaken, de nieuwe website (die in september wordt gepresenteerd), het nieuwe logo van de club en natuurlijk de nieuwe kleding. Ik ben erg trots op onze mensen. Zij hebben heel veel uren in de club gestoken, waardoor we mooie stappen hebben kunnen zetten.

Ook sportief gezien gaat het ons voor de wind. Bij de jeugd spelen komend seizoen diverse teams in een hogere klasse dan afgelopen jaar.

Ook bij de senioren verliep het eerste halfjaar van 2016 sportief gezien goed. De scheidsrechters hoefden geen wedstrijden stil te leggen omdat ploegen met elkaar overhoop lagen of dingen riepen die niet door de beugel konden. We willen een nette en sportieve vereniging zijn, een club met normen en waarden. Dan is het mooi als je die uitgangspunten ook terugziet in het veld.

Financieel zijn we gezond en dat willen we graag zo houden. Dat betekent dat we geen gekke dingen kunnen doen. We kijken waar we de kosten kunnen terugbrengen en op welke manieren we de inkomsten kunnen verhogen. Voor wat betreft dat laatste onderdeel is het mooi om te zien dat onze sponsorcommissie al de nodige stappen heeft gezet, met als hoogtepunt het binnenhalen van een nieuwe hoofdsponsor. Daarover binnenkort meer…

Ik wil iedereen bedanken voor zijn/haar inzet dit afgelopen halfjaar. Als leden van dezelfde vereniging moeten we het samen doen. Dat maakt ons sterk!

We zien elkaar ongetwijfeld in de kantine onder het genot van een biertje (of glaasje fris) weer terug.

Ik wil hierbij iedereen een goede vakantie toewensen. Rust lekker uit. Tot augustus, als we ons 70-jarig jubileum vieren!

Arie van Bemmel

Attachment

1 Comment

Leave a Comment

(required)

(required)