Laatste toernooi C1

Laatste toernooi C1

Cobu Boys C1 speelde zijn laatste toernooi voor C1-teams van het seizoen. De ploeg deed dit met veel strijd en goed voetbal zo  aan het einde van het seizoen als een hecht team.

Klasse jongens! Ik ben dan ook echt trots op wat jullie de afgelopen paar seizoenen hebben bereikt met z’n allen. En ik zeker weet dat de C1-boys, die overigens veelal uit 1e jaars spelers bestond, ook  komend seizoen weer van zich zal laten horen en zien.

Ik wil graag(via deze weg)  alle ouders bedanken voor de ondersteuning die we met z’n allen nodig hadden en nooit zonder kunnen,

En last but not least Marco & Jeroen. Onze zeer betrouwbare C1-leiders die mij enorm hebben geholpen met het succes en het regelen van al het nodige randgebeuren wat daarbij komt kijken. Echt top! Nogmaals dank je wel boys!

Allemaal een hele fijne vakantie en ik zie jullie in augustus weer.

Met vriendelijke groet,

Jullie trotse trainer,

Johan v/d Heuvel

Attachment