Cobu Boys MC1 na bliksemstart te sterk voor Breukelen.

Door: Robin Smit

De meiden van Cobu Boys MC1 hebben een mooie zege geboekt in de uitwedstrijd bij Breukelen. Bij de plaatselijke FC werd er met 3-7 gewonnen. De goede start bleek cruciaal te zijn.

De start was bijna onwerkelijk. Binnen 6 minuten stond het al 0-3(!). Jennifer opende de score. Leila maakte vervolgens heel snel na elkaar de 0-2 en 0-3. Breukelen begon een beetje als makkelijke lammetjes. Cobu Boys kreeg enorm veel vertrouwen door deze heerlijke start. Na de openingsfase ging Breukelen steeds wat beter voetballen. Toch wist Cobu Boys uit te lopen naar 0-5. Larissa en Leila zorgden voor 0-5 en het leek beslist. Maar Breukelen gaf niet op. De thuisploeg liet zien dat ze echt wel goed kunnen voetballen en ze kwamen voor de rust nog terug tot 2-5.

In het begin van de tweede helft wist Breukelen ook nog 3-5 te maken. Werd het dan nog echt spannend? Niet echt. Cobu Boys gaf na de 3-5 weer gas. Dat resulteerde in 2 mooie treffers. Isa maakte de 3-6 en het was Leila die haar 4e(!) van de wedstrijd maakte. Een spectaculaire zege werd definitief veiliggesteld.

Leave a Comment

(required)

(required)