Bunnik 1 – Cobu Boys 1: 1-1

Vooraf weet je het al…dit wordt geen ‘makkie’ tegen  de numero uno Bunnik!
In minuut 3 is er een mooie gelegenheid om op voorsprong te komen. Tim Govers speelt zich mooi vrij en passt op Angelo Kramers, die net naast schiet.
In de 19e minuut schiet Bunnik ook net naast.
5 minuten later haalt Tim uit op aangeven van Matthijs Voost, maar ook zijn schot mist het doel.
In de 25e minuut wordt er niet naast geschoten, maar is het Sander van Andel die een doorgebroken speler van Bunnik niet laat scoren, geweldige redding dus!
4 minuten later verricht Sander opnieuw een schitterende redding op een uithaal van een Bunnik-speler en in de 30e minuut kopt Bunnik op de lat.
Een minuutje later mag onze Robin van den Brom een vrije trap nemen, hij schiet net naast. Tim krijgt 3 minuten later de kans om te scoren, maar de keeper van Bunnik redt.
Bunnik krijgt in de 38e minuut een enorme kans om te scoren omdat onze Sander twijfelt met uitkomen, gelukkig wordt er naast geschoten!
6 minuten later is het toch raak, Bunnik kopt de 1-0 in.
Net voor het rustsignaal krijgt Cobu Boys een geweldige kans. Een mooi genomen vrije trap van Robin wordt half gered door de keeper van Bunnik. De bal belandt bij Tim, die in de korte hoek schiet. Helaas voor ons weet de keeper dit schot te keren.
We gaan de rust in met een 1-0 achterstand.
In de 54e minuut behoedt Sander ons voor een tegentreffer, mooie redding weer!
Een minuut later wordt er door Bunnik naast gekopt en nog een minuut later is het Robin die een schot keert. We blijven onder druk staan, het is tijd voor een wissel!
Leroy Baum gaat Nick Giesbers vervangen. Leroy gaat centraal achterin spelen en Robin schuift op naar de spitspositie. Dit betaalt zich al snel uit, als Robin op aangeven van Tim in de 75e minuut de 1-1 scoort.
Een minuut later schiet Robin net naast na een mooie actie van Angelo. In de 80e minuut een mooie kans voor Tim, maar ook hij scoort niet.
De trainer wisselt nog een keer. Damion Den komt erin voor Angelo. Het is weer Sander die met een mooie redding ons in de 38e minuut voor een achterstand behoedt.
In de 42e minuut kunnen we de wedstrijd beslissen in ons voordeel. Tim kan scoren, maar is niet egoïstisch genoeg. Hij geeft de bal aan Wessel Schmidt, maar de bal wil er niet in.
Einduitslag is 1-1 en daar mogen we tevreden mee zijn. Bunnik had in de 1e helft de beste kansen en wij kwamen op inzet en karakter in de tweede helft beter in ons spel en scoorden gelijk. Complimenten dus aan een ieder. Vandaag zag ik een sterke invalbeurt van Leroy. En zag ik wederom Jasper van der Bijl sterk spelen. Ik zag ook dat Alex zijn mannetje stond en dat Robin achterin van grote waarde was. Uw stukjesschrijver is overigens wel van mening dat Robin de komende wedstrijden gewoon in de spits moet staan. Vanaf het moment dat hij vandaag doorschoof naar deze positie werden we pas echt ‘echt’ gevaarlijk.
Man of the match? Wederom Sander, wat een reflexen en reddingen weer!