Musketiers 1 – Cobu Boys 1: 2-0

Op een zeer slecht veld spelen we vandaag tegen Musketiers. Thuis hadden we het al niet makkelijk tegen deze tegenstander, het werd toen een moeizame 2-2.

In de 4e minuut staan we al achter, als er vanaf de linkerkant een voorzet wordt gegeven en de bal ongelukkig en snoeihard door Leroy Baum in de rechterbovenhoek wordt gekopt; Sander van Andel is kansloos, 1-0.

In de 12e minuut onze eerste kans als Angelo Kramers zijn directe tegenstander passeert. Helaas schiet hij over.

Een minuut later wordt een vrije trap van Robin van den Brom gered door de keeper van Musketiers.

Weer een minuut later kopt Leroy net naast na een door Wessel Schmidt genomen corner.

In de 20e minuut een mooie actie van Tim Govers. Hij schiet prima in, maar de keeper brengt redding.

Twee minuten later een mooie redding van Sander. Hij haalt een hard schot uit de rechterhoek.

In de 32e minuut schiet Matthijs Voost uit een corner van Wessel over.

Het is Musketiers, de ploeg van ‘lange halen, snel thuis’, die in minuut 38 scoort, 2-0.

Als in minuut 44, na een voorzet van Tim, Angelo naast kopt, is het de hoogste tijd voor een donderspeech van onze trainer Bert. In de kleedkamer is het heel stil.

We beginnen desondanks met goede moed aan de tweede helft.

Het is dat Sander op de lijn een bal weet te stoppen in de 46e minuut, anders staan we zomaar op een hopeloze achterstand.

De 48e minuut breekt aan. Uit een corner van Tim kopt Jasper van der Bijl tegen de lat!

Twee minuten later een mooie aanval. Robin speelt op Wessel. Wessel geeft de bal op Leroy en die schiet….helaas hoog over.

We worden sterker en krijgen kansen.

In de 52e minuut wordt Robin, na een combinatie van Wessel en Angelo, onderuit gehaald in het strafschopgebied. Een zekere penalty! De zeer jonge scheidsrechter van vandaag heeft blijkbaar poep in zijn ogen, want hij geeft ‘m niet.

4 minuten later speelt Tim op Wessel, die na een fraaie actie de bal op maat aflevert bij Matthijs, die vervolgens over schiet.

30 seconden later schiet Robin in het zijnet. Hij wil er niet in!

In de 60e minuut een schitterende redding van Sander na een schot van 1 van de aanvallers van Musketiers.

Trainer Bert besluit te wisselen. Jelle Bakker gaat eruit en Dimitri van Dam komt erin. Even later moet Lambert Bax plaatsmaken voor Alex Muzerie.

In de 72e minuut komt er zomaar een tegenstander op Sander af, maar de doelman redt!

In de 80e minuut maar weer eens wisselen. Luuk Fugers komt het veld in en Leroy kan de dugout in.

Een minuut later kopt Jasper net naast uit een corner van Robin. Even daarna is het wederom Sander die  weet te redden als er een doorgebroken speler alleen op hem af komt. We zijn blij als de scheidsrechter deze wedstrijd beëindigt en we de ‘knollentuin’ van Elst kunnen verlaten.

Het zat er gewoon niet in vandaag. Jammer, we kunnen zoveel beter. Voor het eerst in deze competitie wisten we niet te scoren, vreemd om mee te maken.

Het was vandaag overigens de laatste competitiewedstrijd van Lambert. Hij gaat 3 maanden vrijwilligerswerk doen in Zuid-Afrika. In deze belangrijke  fase van de competitie zullen we je missen Lambert. We zijn  overigens wel  trots op je dat je dit gaat doen en wensen jou heel veel succes!