Hees 1 – Cobu Boys 1

Het is Sander die in de 2e minuut van deze wedstrijd een belangrijke en mooie redding verricht na een snelle  uitval van Hees. Wij zijn de eerste helft  eigenlijk best heer en meester, er wordt goed gevoetbald. In de 16e minuut echter pas de eerste echte kans van ons, het is Robin net naast schiet.
In de 28e minuut komt Sander voor de 2e keer in actie, en goed ook, een mooie redding dus.
En dan in de 31e minuut….een geweldig mooie actie van Wessel, hij scoort net niet, via de keeper beland de bal bij Dimitri en hij raakt de lat!
10 minuten later is het Wessel die Tim vrijspeelt en hem zijn 7e treffer van dit seizoen laat scoren, 0-1!
Daarna, In de 44e minuut, een vrije trap van Hees met een bal die via de lat ongelukkig onze Sander raakt, 1-1!
Met deze stand gaan we de rust in. Na de thee wordt het een rommelige wedstrijd. Cobu Boys verzuimd te (blijven) voetballen en gaat mee in het spel van onze tegenstander, met (te)veel  lange ballen vooruit dus!
In de 60e minuut wordt Alex smerig van achteren onderuit gehaald en is het einde wedstrijd voor hem. Hij wordt vervangen door Milan. Pas in de 70e minuut een kansje voor Cobu Boys. Uit een vrije trap van Tim kopt Robin over. In de 74e minuut moet de zeer goed spelende Rene een bal van de lijn koppen om de 2-1  voor Hees te voorkomen. Echte uitgespeelde kansen komen er niet meer voor Cobu Boys wel is er een speler van Hees die in de 82e minuut net overschiet.
Als in de 89e minuut Rene terecht met rood het veld moet verlaten en de scheidsrechter enkele  minuten later de wedstrijd beeindigd kom je tot de conclusie dat 1-1  een juiste einduitslag is. (laten we wel zijn, 1e helft goed en 2e helft belabberd) Lichtpuntjes zijn er altijd te benoemen. Zo viel Milan zeer goed in, verving Victor onze verzorgster Astrid op koelbloedige wijze en vlagde Bart foutloos. Man of the match? Tot aan de 89e minuut had ik Rene in beeld….Luuk deed het goed….Milan was sterk….maar deze week kies ik  voor Sander!