Cobu Boys MC1 verliest eerste thuiswedstrijd

Cobu Boys MC1 heeft de eerste thuiswedstrijd in de competitie verloren. Op sportpark Zielhorst was Roda ´46 was met 2-4 te sterk voor de ploeg van Lam en De Jong.

De wedstrijd begon dramatisch voor de thuisploeg. Al vroeg in de wedstrijd kwam Roda

op voorsprong. De bal werd achterin makkelijk ingeleverd en de aanvalster van Roda schoot

de bal prachtig binnen. Niet lang daarna lag de 0-2 erin. Weer kon Roda profiteren van een

fout in de defensie van Cobu Boys. Zo zat Roda al vroeg in een geweldige positie en dreigde

voor Cobu Boys een dramatische wedstrijd. Maar de thuisploeg kwam steeds beter in de

wedstrijd. Langzaam schoof de thuisploeg naar voren. De grootste kans was van Kimmy. Zij

schoot de bal net naast. Vlak voor rust kwam de thuisploeg dan toch  terug tot 1-2. Leila wist

met een mooi schot in de rechterbovenhoek de aansluitingstreffer te maken. De spanning

was terug.

De 1-2 vlak voor rust was goed voor de spanning. Cobu Boys en Roda waren in de tweede

helft aan elkaar gewaagd. De thuisploeg ging vol op zoek naar de gelijkmaker. Maar dit

resulteerde in ruimtes in de verdediging. Daar wist Roda gebruik van te maken. Roda kwam

op 1-3 en dit leek de beslissing. Toch bleef Cobu Boys doorgaan met aanvallen.

Maar Cobu Boys kon geen aansluitingstreffer maken. Vlak voor tijd

werd het zelfs 1-4 voor Roda. Toen was helemaal duidelijk wie de punten ging pakken. Maar

Cobu Boys maakte wel de laatste goal in deze wedstrijd. Marit wist met een mooi

balletje de keepster van Roda te verrassen en met deze goal bepaalde ze de eindstand op 2-4

De goede start van vorige week krijgt dus geen vervolg. Volgende week een nieuwe kans. Dan is GVVV de tegenstander.

Door: Robin Smit