Van de voorzitter: 9 t/m 15 november

Maandagavond het eerste overleg met Stichting AVK over het Amersfoorts Kampioenschap 2015, dat van zaterdag 8 augustus tot en met vrijdag 14 augustus bij Cobu Boys georganiseerd wordt. Met Paul van Arnhem en Herman van de Vlasakker bespreken we met de Stichting wat er zoal komt kijken bij de organisatie. Dat is heel wat, denk bijvoorbeeld maar aan parkeren, aantal toeschouwers, ballenjongens/meisjes, vrijwilligers en dergelijke. Komende maanden zult u ongetwijfeld veel meer horen.

Dinsdagavond spreekt de gemeenteraad over beleid ten aanzien van sportaccommodaties in Amersfoort. Ter input heb ik de betrokken raadsleden een mail gestuurd met onze standpunten en visie op de toekomst van Sportpark Zielhorst. Een onderwerp van de lange adem.

Door de week diverse keren een update van Monique Janssen ten aanzien van resultaten van de Grote Clubactie. Zij heeft daar dit jaar de organisatie van gedaan; veel werk achter de schermen. Wel weer een prima opbrengst voor onze vereniging!

Woensdagmiddag bezoek van wethouder Hans Buijtelaar die de nieuwe veiligheidsvoorzieningen bekijkt. Paul van Arnhem heeft daar een coördinerende rol in namens de Stichting AVK. Namens ons bestuur nemen Arie van Bemmel en Herman van de Vlasakker de honneurs waar, aangezien ik zelf verhinderd ben.

Woensdagavond kort bestuursoverleg ter voorbereiding op de ALV. Specifiek nog even over de begroting en daarnaast aantal praktische afspraken. Daarna tijd om zelf met de Krasse Knarren te trainen en daarna in een volle kantine naar Nederland – Mexico te kijken. Het biertje smaakt naar meer, de wedstrijd niet.

De nieuwe presentatiegids nadert de afronding. Colin Develing en Erik Roest geven de laatste openstaande acties door. Donderdagavond rond ik mijn acties af. Het AD werkt aan een artikel over ons erelid Wim Anema, die begin dit jaar overleed. Oud-voorzitter Ralph Sargent gaat zijn medewerking daaraan verlenen. Mooi!

Op de regenachtige zaterdag fluit ik de C1, met een spectaculaire en doelpuntrijke laatste 2 minuten. Groot deel van de zaterdag bezig met voorbereidingen op ALV en wat eerste acties voor het AVK 2015. Helaas geen gelegenheid om ’s avonds bij het feest met live muziek van de Dino Tones bij Cobu Boys te zijn. Op Facebook zie ik leuke en gezellige foto’s. Goede actie van onze activiteitencommissie.

Tot de volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)