Van de voorzitter: 14 t/m 20 september

Maandagavond bestuursvergadering. Operationele zaken: lampen oefenhoek zijn gerepareerd, op een na. Veel dank aan vrijwilligers. Laatste lamp is bij fitting afgebroken, wordt lastige en dure grap om te herstellen. Oorzaak slijtage. Goede gelegenheid om na te gaan denken over LED-verlichting. Later in de week zien Arie van Bemmel en ik dat FC Driebergen bij hoofdveld al LED-verlichting heeft.

Goed om in bestuursvergadering terugkoppeling te krijgen van nieuwe voorzitter jeugdcommissie, Arie van Bemmel. Spelregelbewijs voor B-junioren is in gang gezet, Peutervoetbal is goed van start, website is aangepast voor algemene gegevens van de jeugd, F-coördinator Saskia is aan de gang. Genoeg te doen.

Vergadering biedt gelukkig ook nog ruimte om op zaken voor langere termijn in te gaan. Bijvoorbeeld hoe we met de verschillende vormen van lidmaatschap om zullen gaan in komende jaren. Lastig onderwerp.

Later in de week nog veel communicatie rond samenstelling Cobu Boys 1 en 2 voor de wedstrijden. Petje af voor alle tijd en energie die leider Bert, samen met trainers, TC en leiders van overige teams besteedde om de teams weer compleet te krijgen. Iedereen die zaterdag de samenstelling van de teams zag, zal beseffen dat de personele bezetting van Cobu Boys 1 en 2 nog te wensen overlaat. Goed om te zien dat uit letterlijk alle teams de ondersteuning en medewerking komt om toch te kunnen spelen.

Drukke, broeierige zaterdag. Merkwaardig moment: een leider van een vereniging uit Hilversum meldt zich bij het wedstrijdsecretariaat. Na enige onduidelijkheid blijkt dat de beste man op zijn smartphone “COB” las in plaats van DOB. Ja, en DOB is toch de vereniging uit Nigtevecht, ruim een half uur rijden de andere kant op!

Tot slot: beterschap voor Adrie Hasebos, die afgelopen vrijdag in het ziekenhuis is opgenomen en daar waarschijnlijk een weekje zal moeten blijven.

Tot de volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)