Hoogland C4 – Cobu Boys C1

Vandaag traden wij om 12.00 uur aan in Hoogland om de degens te kruisen voor een bekerwedstrijd tegen Hoogland C4. Al snel bleek dat wij het betere van het spel hadden. Ondanks dat dit op 2 spelers na een compleet nieuw team is werd er mooi verzorgd voetbal gespeeld. Wij vonden elkaar makkelijk en zagen mooie driehoek combinaties. Het balletje ging lekker rond en we zagen mooie aanvallen. Het kon dan ook niet uitblijven dat wij gingen scoren. Een mooie aanval over veel schijven werd bekwaam afgerond door Romano. ( 0-1 ). We regen de ene na de andere mooie aanval aan een maar twee keer de lat en saves van hun keeper liet de ruststand op een 0-1 voorsprong belanden. De tweede helft was nog geen 5 minuten oud of Shaquil scoorde na een splijtende pass van Burak de 0-2 tegen de touwen. Even later scoorde Burak met een fatastisch afstandshot van wel 25 meter de bal stijf in de kruising. Super doelpunt!!!!!. Wij stonden met 0-3 voor. Hoogland kon af en toe een aanval opzetten maar onze verdediging met Niels op de goal gaf geen krimp. Onder aanvoering van Max en Thijs en zeer bekwame backs Julien en Mike ( deze werden ook afgelost door Niklas en Bram die het ook heel goed deden) werd elk gevaar in de kiem gesmoord). Even later was het weer raak en Romano liet de 0-4 aantekenen na een schitterende voorzet van Chris. Bekwaam speelden wij de wedstrijd uit . Een dik verdiende overwinning rijker. Complimenten mannen voor jullie inzet en voetbal vaardigheden die wij vandaag gezien hebben. Geeft een goed gevoel voor dit seizoen. Eus bedankt voor het vlagen ook onze supporters bedasnkt voor jullie steun.

Volgende week weer lekker trainen en dan wacht a.s. zaterdag voetbalclub Hees op ons.