Van de voorzitter: 8 juni t/m Spanje – Nederland

Maandagavond bij Arie op bezoek. Goed nieuws, hij mag dinsdag naar huis. Moet nog wel enkele weken rustig aan doen en medicijnen slikken.

Woensdagavond, afspraak met Tim ter afronding van zijn stage. Interessante uitkomsten  van zijn enquête over hoe we spelers en ouders het beste kunnen bereiken. Bruikbaar, kunnen we wat mee. Leuk en zinvol, zo’n stage bij je eigen club. Daarna eindelijk tijd om zelf weer mee te doen met zomeravondtraining. Heerlijk weer en voetbal zoals het volgens mij moet zijn. Lekker fanatiek, sportief en iedereen komt aan voetballen toe.

Bespreking met nieuwe selectie, hoofdtrainer en technische commissie op donderdag. Toelichting geven op gebeurtenissen van afgelopen week, zodat iedereen weet waar we aan toe zijn.

Vrijdagochtend eerst naar stadhuis voor bespreking met ambtenaar sport, samen met Paul van Arnhem. Eerste gesprek na verkiezingen gemeenteraad en nieuwe coalitieakkoord. Plannen in dat politieke akkoord lijken veranderingen zoals wij voor ogen hebben met Sportpark Zielhorst te ondersteunen. Benieuwd hoe zich dat in de komende tijd (waarschijnlijk jaren) gaat ontwikkelen.

In de middag wordt ik verrast als ik even bij ING ben: ik krijg 500 posters van Nederlands Elftal mee, om uit te delen op de vereniging. Komt mooi uit bij het jeugdtoernooi! Gelijk afleveren bij toernooicommissie, die deze vrijdagmiddag al weer volop met de voorbereidingen van het toernooi bezig is.

Vrijdagavond, Vrijwilligersavond en natuurlijk Spanje – Nederland. Met een stuk of 50 vrijwilligers naar deze wedstrijd kijken, wat een belevenis!

Nederland verplettert Spanje, het lijkt mij een geweldig moment om daar de zomer mee in te gaan! Er zijn de komende weken nog de nodige activiteiten, de WK gaat door en vakantieperiode breekt aan. Voor deze blog schakel ik ook een tandje terug. Niet meer wekelijks, zal eerder eens per 2-3 weken worden.

Compliment van de week naar alle vrijwilligers die Vrijwilligersavond mogelijk maakten, of jeugdtoernooien mogelijk maken, of op de achtergrond hun steentje bijdragen. Alle vrijwilligers bedankt voor weer een mooi seizoen!

Tot de volgende keer!

Leave a Comment

(required)

(required)