Van de voorzitter: 30 maart t/m 5 april

Maandagavond overleg met Showband Juliana. Wij hebben hen gevraagd om volgende week, bij de thuiswedstrijd tegen Eemboys, een optreden te verzorgen. Daar werken ze graag aan mee, geeft hen mooie gelegenheid om te oefenen voor de optredens die zij gaan doen. Leuke samenwerking!

Deze week paar keer contact met vicevoorzitter Arie van Bemmel, hij is al een paar weken afwezig in verband met een hardnekkig virus. Beterschap! Ook een transferbericht van Dave Dekker, medewerker van KNVB waar wij veel contact mee hebben in kader van Convenant en Voorzittersoverleg. Dave, bedankt voor alle ondersteuning en succes in je nieuwe job bij KNVB in Zeist.

Donderdagavond lang gesprek met Inge Schimmelpennink, tweedejaars master student Sportbeleid en Sportmanagement aan Universiteit Utrecht. Vanuit NOC*NSF doet zij onderzoek naar de rol van ouders met betrekking tot het creëren van een veilig sportklimaat. Zij interviewt deze en volgende week meerdere spelers en ouders bij Cobu Boys. Ze stelt goede vragen, leuk en zinvol om aan mee te werken.

Vrijdagavond speelt Cobu Boys 45+ bij CJVV, opnieuw tegen Hees, Eemnes en gastheer CJVV. Opnieuw leuke en vooral sportieve wedstrijden. Prima sfeer, gezelligheid na afloop en ook nog leuk voetbal. Mooi!

Zaterdag, Cobu Boys 1 speelt belangrijke uitwedstrijd bij Eemnes. Vandaag heeft Cobu Boys duidelijk het betere spel, al laat het afronden nog wel te wensen over. Arjan Holster scoort 0-1 en 0-2, vlak voor rust maakt Eemnes de aansluitingstreffer. Toch komt Cobu Boys in 2e helft nauwelijks echt in de problemen. Ver in blessuretijd maakt Salim de 1-3. Een uitstekende overwinning, proficiat aan trainer en spelers!

Met voorzitter Eemnes praat ik in de rust over plannen van gemeente Eemnes over kunstgras. Gemeente legt het veld aan, Eemnes huurt. Opnieuw blijkt dat er groot verschil is tussen de situatie met een dorpsclub en de situatie in Amersfoort met veel verenigingen.

Compliment van de week gaat naar Nico Bleijerveld, leider C3. Hij moest last-minute invallen als scheidsrechter omdat de ingeroosterde scheidsrechter op vrijdagavond door zijn enkel ging bij het 45+ voetbal. Nico floot een prima wedstrijd en zijn team won ook nog! Nico, bedankt!

Tot de volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)