Van de voorzitter: 9 t/m 15 maart

Geweldige lenteweek met veel nieuws. VVD stelt voor om winst SRO terug te laten vloeien naar sportclubs. Leuk voorstel, zeker verkiezingstijd. Stad Amersfoort interviewde Milan van Valkenhoef, speler Cobu Boys 1. Echte clubman met ambitie. Donderdag, brand bij Roda ’46, ramp voor de vereniging. Ik kreeg al de vraag of wij kunnen helpen en waar mogelijk zullen we dat doen.

Introductie Digitale Wedstrijdformulier bij jeugd vraagt aandacht komende weken. Met René plan ik voorlichtingsavond, uitnodigingen voor leiders en scheidsrechters volgen deze week. PC voor ’t OnderInn is nodig, daarover overleg met Michael Haije en Niels Brouwer.

Bij ingang Cobu Boys heeft klussenclub een mooie afscherming gemaakt voor fietsenstalling en vuilcontainers. Heeft alles met bereikbaarheid en veilige nooduitgang te maken. We zullen goed in de gaten houden dat er geen fietsen in de weg staan. Ik reken op uw medewerking!

Deze week meerdere keren overleg met studenten die hun opdracht bij Cobu Boys willen uitvoeren. Leuk om te horen dat we goed aangeschreven staan. Ondertussen hebben wij profijt van hun opdrachten. Binnenkort gaat Tim Vastenburg een enquête uitsturen naar ouders en leden. Invullen kost slechts 5 minuten, dus ook daar reken ik op uw medewerking. Met andere student brainstorm ik over zijn marketingopdracht. Samen met Hans Wijkhuizen praat ik met een student die een voetbalplaatjesalbum wil maken. Heel leuk idee, maar wordt nog een hele toer om dat kostenneutraal voor elkaar te krijgen.

Woensdagavond. Eric van de Brink, Mark Sterken, Nazim Kiris en Piet Ouwerkerk slagen voor de D-module trainersopleiding. Proficiat mannen!

Over twee weken start Cobu Boys met 45+ voetbal, in poule met CJVV, Eemnes en Hees. Ik heb er nu al zin in. Voorbereidingen in volle gang, overleg met Bert de Ruiter en Arie van Bemmel.

Op zaterdag zie ik Meisjes D1 spelen. Veel inzet, helaas toch verloren van Quick. Op hoofdveld wint C2 van VVZA en op kunstgras ziet een Krasse Knar hoe zijn kleinzoon met Hoogland verliest van Cobu Boys. Daarna een spannende wedstrijd tussen B1 en KVVA B1, uiteindelijke winst voor onze eigen B1. Knappe prestatie, van spelers en scheidsrechter, in een wedstrijd waarin emoties af en toe hoog oplopen. Zelf zie ik hoe de D2 al snel op 2-0 voorsprong komt tegen Ysselmeervogels en de voorsprong niet meer uit handen geeft. 4-1 winst. Van scheids Patrick Dekker hoor ik hoe Cobu Boys 4 wint van Spakenburg.

Rest van de zaterdagmiddag besteed aan overlegjes over invoering digitale wedstrijdformulieren en dingen die we daar voor moeten regelen. Aan einde van middag nog even bijpraten met supporters die in Loenen aan de Vecht zagen hoe Cobu Boys met 2-1 verloor. Komende weken zijn cruciaal in strijd tegen nacompetitie, te beginnen met de stadsderby tegen CJVV komende zaterdag.

Ik zie u zaterdag toch ook bij deze stadsderby? De boys hebben uw aanmoediging nodig!

Leave a Comment

(required)

(required)