Van de voorzitter: 23 februari t/m 1 maart

Maandag, bestuursvergadering. Voor het eerst met Lenny van Valkenhoef, zij bekijkt komende maanden of ze vacature van secretaris gaat invullen. Welkom! Belangrijk agendapunt: invoering digitale wedstrijdformulier voor jeugd. Eind maart de D, daarna C en B. Verder handelen we paar lastige agendapunten af, onder andere over noodzakelijke investeringen. Goede vergadering.

Dinsdagochtend het bericht dat verwacht werd: het overlijden van Rein van den Berg, oud-bestuurslid, docent van de KNVB en nog steeds Krasse Knar. Woensdagavond bespreek ik met Spelersraad van de Krasse Knarren welke acties we als vereniging ondernemen. Geen prettig onderwerp, wel prettig overleg.

Woensdag ontvang ik nieuwe kaartjes van Amersfoorts Convenant. Handig: de achterkant kan direct gebruikt worden om indeling velden, kleedkamers en scheidsrechters aan teams mee te delen. Zo komt Convenant nog eens extra onder de aandacht. Kaartjes gaan binnenkort gebruikt worden.

Donderdag. Zakelijke agenda loopt uit, daardoor mis ik het overleg met Harrie Strijbosch en een sponsor. Vervelend, maar gelukkig is sponsor in vertrouwde handen bij Harrie. Gelukkig ben ik nog net op tijd om de sponsor even de hand te schudden. Daarna goed overleg met Hans Wijkhuizen en Remco van de Rijt over de Club van 100. Goede ideeën die Hans meeneemt naar de commissie. Tot slot even bijpraten met Arie van Bemmel. Hij vertegenwoordigde Cobu Boys bij de afscheidsplechtigheid van een van de ouders van een selectiespeler. Verder praten we even bij over diverse lopende zaken.

Zaterdag, heerlijk voetbalweer. Vandaag invoering van visuele controle van spelerspassen, op het veld vlak voor de wedstrijd. Naast de invoering van het digitale wedstrijdformulier over een paar weken betekent ook dit extra werk en drukte voor scheidsrechter en wedstrijdsecretariaat in ’t OnderInn. Dus extra belangrijk dat we ’t OnderInn goed indelen zodat leiders en scheidsrechters hun werk rustig kunnen doen.

Ik fluit de D2, die na een snelle achterstand uiteindelijk toch met 4-1 winnen. Leuk om te zien wat de voortuitgang in het spel is, vergeleken met een half jaar geleden! Daarna eindelijk weer tijd om Meisjes C1 te zien spelen. Spannende wedstrijd, uiteindelijke winst met 3-2 van De Meern. Netjes!

Tot slot als voorzitter naar condoleance voor Rein van den Berg, samen met Arie van Bemmel (vicevoorzitter). Bert en Piet rijden mee en als vanzelf komen in de auto de verhalen en herinneringen. Bij de condoleance zie ik veel bekende gezichten van de Krasse Knarren. Goed om zo als vereniging mee te leven.

Een bewogen week.

Leave a Comment

(required)

(required)