Van de voorzitter: 9 t/m 15 februari

Dinsdagavond overleg met Arie van Bemmel en Jan Willem de Jong, over voetbaltechnische zaken voor komend seizoen. Wat is er al geregeld, wat moet er nog geregeld worden. Welke kaderfuncties zijn al ingevuld, wat moet er nog. Welke spelers willen/blijven/komen in de selectie? Hoe wil de nieuwe hoofdtrainer het oefenprogramma? Deze onderwerpen nemen we door, vervolgacties worden afgesproken.

Daarna schuif ik nog even aan bij de jeugdcommissie. Trainersclinic komt aan de orde, Verklaring omtrent Gedrag ook. Vanuit het voorzittersoverleg ligt er een voorstel voor een zomercompetitie, zodat we nog wat extra kunnen voetballen na het seizoen en voordat de schoolvakantie begint. Werken we graag aan mee.

Woensdagavond voorzittersoverleg bij CJVV. Naast jaarverslag van Stichting AVK nemen we ook de tijd voor een evaluatie van het voorzittersoverleg, dat nu drie jaar bestaat. Iedereen is positief en vindt dat het overleg moet blijven bestaan. Bij de rol van SRO, KNVB, Gemeente en ASF staan we uitgebreid stil, zodat voor elke partij duidelijk is waarom en in welke rol ze deelnemen aan het voorzittersoverleg. Goede afspraken.

Donderdag en vrijdag weinig tijd voor Cobu Boys. Vrijdagavond uitstekend gegeten bij sponsor A1 van der Valk, in Valentijn decor. Zaterdag beperkt voetbalprogramma. Na een redelijke eerste helft en een 0-0 ruststand, verliest Cobu Boys 1 in een slechte tweede helft met maar liefst 0-6 van Loosdrecht. Elders op de velden winnen De Posthoorn en Eemboys. Het wordt spannend in de competitie.

Aanstaande zaterdag speelt Cobu Boys bij De Posthoorn, om 14.30. Ze hebben onze steun hard nodig, dus kom ze aanmoedigen!

Leave a Comment

(required)

(required)