Van de voorzitter: 5 t/m 11 januari

Trainingen beginnen weer. Hier en daar nog even “de beste wensen”. Arie van Bemmel vertegenwoordigt ons bij Nieuwjaarsreceptie van COVS.

Klussenclub start verbouwing van ’t OnderInn. De veranderingen kunnen me niet ontgaan. Zal hier en daar misschien wat overlast geven, dat is niet te voorkomen. Goede verbeteringen! BTW, als u nog een timmerman weet die een handje kan helpen?

Donderdagavond overleg met Tim Vastenburg. Hij gaat zijn stage bij Cobu Boys doen. Leuk en zinvol voor onze vereniging! Wedstrijdsecretaris Piet Boute is al bezig met oefenwedstrijden voor augustus. Het nieuwe jaar is gestart, de blik vooruit, ook al is het nog ver weg. Daarna overleg met Bert de Ruiter en Arie over 45+ voetbal. We doen mee, dat staat vast. Ruim voldoende aanmeldingen. In komende weken worden meer details bekend.

Verontrustende ontwikkelingen in Soest over de sporttarieven. Enorme stijgingen, voorspelling is dat clubs dat niet overleven. Benieuwd hoe zich dat in Amersfoort gaat ontwikkelen, na verkiezingen gemeenteraad in maart.

Zaterdag, een paar wedstrijden. Toch gezellig druk in clubhuis. Ik mag zelf Cobu Boys 3 fluiten, op kunstgras in zonnetje. Vorst en sneeuw mogen wat mij betreft nog even wegblijven.

Tot de volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)