Jeugd gaat de selectie versterken (deel 1)

Aankomend seizoen maken deze vier middenvelders (v.l.n.r. Sven, Lars, Sander en Rutger) de stap vanuit de JO19 naar de selectie. De selectie die komend seizoen uit het 1e elftal en de Onder23-1 gaat bestaan. Sander en Lars zijn overigens ook op andere posities inzetbaar en alle vier de spelers beschikken weer over hun eigen kwaliteiten. Het is leuk om te zien hoe zij elkaar aanvullen en hoe leergierig deze spelers zijn. Zij zijn gedreven en beschikken alle vier over een goede mentaliteit.

Lars, Sander en Rutger hebben de afgelopen maanden al regelmatig met het 1e elftal meegedaan en zijn voor de huidige spelersgroep al vertrouwde spelers. Sven komt terug van een langdurige knieblessure en wij hopen allemaal dat hij straks weer lekker vrijuit en pijnvrij kan voetballen. Alle vier de spelers hebben dit seizoen hun debuut in het 1e elftal mogen maken. De staf van de selectie is blij dat deze jongens ons komend seizoen definitief komen versterken, welkom mannen!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)