Programmaboek AVK meisjes en vrouwen

Van maandag 6 juni (tweede pinksterdag) tot en met vrijdag 10 juni wordt het allereerste Amersfoorts Voetbalkampioenschap voor Meisjes en Vrouwen gespeeld. De wedstrijden worden afgewerkt op ons eigen Sportpark Zielhorst. Een grote groep vrijwilligers van Cobu Boys is daarom ook betrokken bij de organisatie. 

Het programmaboek ziet er geweldig uit en is nu beschikbaar via deze link .

Zo ongeveer alle leeftijdscategorieën doen mee aan dit historische evenement. Er zijn bijvoorbeeld MO9-teams bij, maar ook de hoogste seniorenteams geven acte de présence. Vanwege de enorme belangstelling van alle Amersfoortse verenigingen voor het toernooi zal er ook gebruik worden gemaakt van de kleedaccommodaties van HVC en Fidelitas en worden er ook wedstrijden afgewerkt op één van de HVC-velden.

De wedstrijddagen worden opgeluisterd door de komst van enkele mystery guests, waarover de organisatie op dit moment uiteraard nog geen mededelingen doet.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door M2People, Lotus taarten, NOVA badkamers en keukens, Acerbis/The Sports & Leisure Company en Jumbo Den Blanken. Clever Productions was verantwoordelijk voor het ontwerpen van de flyers.

Voor vragen/info kan gemaild worden naar AVK-dames@cobuboys.nl. Alle clubs en sponsoren worden voorgesteld op ons insta account: cobuboys.avk. 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)