Beker: Scherpenzeel C1 – Cobu Boys C1

Op een woensdag avond speelden wij deze bekerwedstrijd bij Scherpenzeel op een moeizaam kunst gras veld.
Helaas begonnen wij te slap aan deze wedstrijd. Wat is dit toch. Na 10 minuten stonden wij al op een 2-0 achterstand.
En dan gaan we voetballen,knokken voor elke meter en krijgt tweedeklasser  Scherpenzeel het lastig.
Het balletje ging niet meer rond bij hun en uit een mooie tegenaanval scoorde wij dan via Burak de aansluiting’s treffer binnen. Hieraan ging een mooie pass van Max aan vooraf die prachtig verlengd werd door een keihard werkende Mika die vaak zij veel grotere tegenstander in onderlinge duels de baas was. Klasse gespeeld Mika.
Wij creëerden vele kansen hierna en ook door  pech bleef de gelijkmaker uit.
Na een snelle counter van onze tegenstanders scoorde hun de 3-1.
De ruggen werden gerecht bij onze jongens. Vele duels werden door ons gewonnen. Voorop in de strijd onze kleine grote man Bram.
Bij elke duel een verbeten en een felle Bram die knokte voor wat hij waard was. Dat was mooi om te zien.
Even later ook de kei hard werkende Vincent die verdiend de stand terug bracht naar 3-2.
We waren in deze fase de boven liggende partij.
Maar helaas werd het harde werken niet beloond.
Dit soort voetbal vreet energie. Op een gegeven moment was de kracht en de power weg helaas. Onze tegenstanders scoorde via twee snelle counter’s er twee achter onze keeper.
Hierdoor werd de uitslag 5-2 voor Scherpenzeel.
Een geflatteerde nederlaag. Waar wij afgezien de eerste 10 minuten een strijdend als een team voetbal machine Cobu Boys C1 hebben gezien.
Wij hebben van jullie genoten en het een tweede klasser het zeer moeilijk hebben gemaakt.