Op naar een gezonde kantine bij Cobu Boys


Cobu Boys is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen en volwassenen. Wij vinden het belangrijk dat mensen, van jong tot oud, bij ons kunnen sporten in een veilige en gezonde omgeving. Wij willen niet alleen aan sporters maar ook aan ouders en publiek laten zien dat Cobu Boys een omgeving is waar je lekker en gezond kunt eten en drinken, waar bewust wordt omgegaan met alcohol en waar het goede voorbeeld wordt gegeven als het gaat om gezond en sociaal gedrag. 

Bij Cobu Boys is inmiddels een werkgroep “gezonde kantine” aan de slag gegaan om te onderzoeken of wij het huidige aanbod van snoep, snack en drank kunnen aanvullen met een gezonder aanbod. 

Inmiddels is er contact geweest met Lunchclub 033 en kunnen wij alvast mededelen dat er na de winterstop  ‘gezonde broodjes’ in onze sportkantine te verkrijgen zijn.Naast deze gezonde broodjes zullen de komende tijd een aantal snoepproducten worden vervangen door meer gezondere producten en willen wij in onze sportkantine proteïne drankjes aanbieden. 

De werkgroep, die op dit moment bestaat uit Dyonne Dekkers, Marjon Boshuizen en Bert de Ruiter, zijn nog op zoek naar vrijwilligers die bij de werkgroep “gezonde kantine” willen aansluiten om de Cobu Boys kantine gezonder te maken.
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via e-mail: b_deruiter@live.nl

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)