Afspraken m.b.t. niet-roken beter naleven!

Aan alle leden, 

De afspraken m.b.t. het niet-roken bij Cobu Boys moeten beter nageleefd worden. Dat is onze conclusie na de eerste maanden in dit nieuwe seizoen. Binnen Cobu Boys hebben we afgesproken dat we onze accommodatie rookvrij willen maken.  

In de afgelopen maanden zagen we op zaterdag leden roken langs de lijn. Soms zelfs door spelers, nog in hun wedstrijdtenue, terwijl hun wedstrijd nog niet eens afgelopen was. Dat is niet alleen slecht voor je eigen gezondheid en die van anderen, maar bovendien geeft het een heel slecht voorbeeld voor onze jeugdspelers en ook bezoekers van ons sportpark.  

Dus hierbij het verzoek aan al onze leden om zich aan het niet-roken te houden. Wij willen ons sportpark rookvrij houden, op weg naar een rookvrije generatie. Daarvoor hebben we elkaar heel hard nodig.

Wil je toch roken? Dat is alleen toegestaan buiten de Cobu Boys toegangspoort, op het parkeerterrein.

In de komende periode zullen we extra toezien en waar nodig optreden. Van onze spelers, zeker de selectiespelers mannen/vrouwen, verwachten we het goede voorbeeld. Wij hopen en verwachten ook dat jullie elkaar aanspreken als je ziet dat er gerookt wordt.  

Wij rekenen op een rookvrij Cobu Boys! 

Bestuur v.v. Cobu Boys 

Leave a Comment

(required)

(required)