Blessure? Meld je bij het inloopspreekuur van Fysi-Unique

Heb je een blessure? Meld je dan aan voor het gratis inloopspreekuur van Fysi-Unique. Elke maandag- en woensdagmiddag staat sportfysiotherapeut Petra Vaane of manueel therapeut Jeroen Douma voor je klaar.

,,Wij willen dat iedereen gezond en met plezier kan blijven bewegen”, vertelt Petra. ,,Als dit door een blessure niet of minder kan, staan wij voor je klaar om je zo snel mogelijk weer fit op het veld krijgen. Zorg dat je het niet te ver laat komen en trek tijdig aan de bel.´´

Hoe ziet het eruit?
Elke maandag- en woensdagmiddag is er onder leiding van sportfysiotherapeut Petra Vaane of manueel therapeut Jeroen Douma een inloopspreekuur. Dit houdt in dat alle leden van Cobu Boys de mogelijkheid hebben om een afspraak in te plannen om advies te krijgen over klachten of blessures. Indien nodig kan er overleg plaatsvinden tussen trainer en fysiotherapeut. Op het moment dat er verdere behandeling nodig lijkt, kan dat direct ingepland worden. Het is uiteraard zo is dat je als lid van Cobu Boys zelf kan kiezen waar je een eventuele vervolgbehandeling laat plaatsvinden.

Wanneer?
Maandag van 17:30-18:00 uur en woensdag van 15:00-15:30 uru is er een half uur gereserveerd voor Cobu Boys. Dit is altijd op afspraak. Inplannen van een afspraak kan telefonisch of per e-mail.

Contact
Telefoon: 033-4558945
Mail: info@fysi-unique.nl.
Adres: Henry Dunantstraat 32, 4e verdieping (er is een lift aanwezig)

Jeroen Douma.
Petra Vaane.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)