Gloednieuw team bij Cobu Boys: Amersfoort United

Cobu Boys heeft er een gloednieuwe ploeg bij: Amersfoort United. Dit team is opgericht voor kinderen/jongeren met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS), die in het reguliere voetbal soms net buiten de boot vallen en/of niet goed mee kunnen komen. 

Bij Amersfoort United draait het om plezier maken, lekker voetballen en respect hebben voor elkaar. Iedereen is welkom. ,,We zijn afgetrapt met een groepje van 8 spelers tussen de 12 en 17 jaar”’, vertelt trainer Luuk Fugers. ,,Het is de bedoeling om het team uit te bouwen naar ongeveer 12 spelers. Er is dus nog ruimte voor nieuwe aanmeldingen.”

,,Als trainers zorgen we ervoor dat het voor iedereen leuk blijft”’, vertelt Luuk, die elke maandagavond van 17.30 uur tot 18.30 uur de training verzorgt op het kunstgras. ,,Gaat het een keer niet zo goed of wordt het even te veel voor een speler? Geen probleem. Dat lossen we dan samen op, want die ruimte is er.”



Friends League
Iedere maand speelt het team met andere G-teams uit de regio een klein toernooi in de zogenoemde Friends League (meestal op de tweede zaterdag van de maand). Er worden wedstrijden gespeeld van 20 minuten. ,,Het plezier staat hierbij voorop.”
Voor meer informatie en/of aanmelden kan je contact opnemen met Luuk Fugers, de trainer.
luuk.fugers@outlook.com of 06-40484024

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)