Een vereniging kan niet zonder haar vrijwilligers! Hoe draag jij je steentje bij?

V.v. Cobu Boys is hartstikke trots op de vrijwilligers in de commissies die het mogelijk gaan maken dat we ook dit seizoen weer met z’n allen kunnen voetballen. Dit kunnen ze niet alleen. Hier heeft de vereniging ook jou bij nodig! 

Zoals je kan begrijpen valt of staat de vereniging bij haar vrijwilligers. Onze vereniging heeft meerdere commissies die ieder verantwoordelijk zijn voor en taken uitvoeren binnen een specifiek onderdeel van de vereniging. Het is belangrijk dat de commissies voldoende hulp krijgen om deze taken goed uit te voeren. Lijkt het jou leuk om lid te worden van een commissie, en zo jouw steentje bij te kunnen dragen aan v.v. Cobu Boys. Check dan snel onderstaande lijst met plekken binnen de commissies waar we nog hulp kunnen gebruiken! 

· Activiteitencommissie senioren – algemeen commissielid 

· Activiteitencommissie jeugd – algemeen commissielid 

· Barcommissie – bardienst donderdagavond 

· Bestuur – bestuurslid Algemene Zaken 

· Bestuur – bestuurslid Technische Zaken 

· Bestuur – bestuurslid 

· Hulp bij het opstellen van ‘de gezonde commissie’ 

· Mediacommissie – algemeen commissielid 

· Scheidsrechterscommissie – coördinator scheidsrechters jeugd 

· Scheidsrechterscommissie – vaste scheidsrechter 

· Sociale Verenigingsplicht (SVP) commissie – algemeen commissielid 

· Sponsorcommissie – commissielid met media- en administratieve ervaring 

Wil je meer informatie of lijkt het je leuk om op één van bovenstaande plekken in de commissies of het bestuur te helpen, neem dan vrijblijvend contact op met svp@cobuboys.nl. Dit geldt ook als je interesse hebt in een functie die niet in bovenstaande lijst is opgenomen. 

Inmiddels telt v.v. Cobu Boys ruim 300 leden. De leden hebben allemaal familie en vrienden die ook graag een wedstrijdje komen kijken. De vereniging is daarmee een hele goede plek om jouw bedrijf of het bedrijf van je partner, familielid, werkgever of goede vriend in het licht te zetten. Ken jij iemand die graag als sponsor aan onze vereniging gekoppeld wilt worden? Stuur dan snel een bericht aan sponsorcommissie@cobuboys.nl en vervul hiermee je taak als vrijwilliger! 

Je hoeft niet per se lid te zijn van een commissie of een sponsor aan te dragen om bij te kunnen dragen. Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar gevraagd hoe jij jouw vrijwilligerstaak dit seizoen wilt gaan invullen. De SVP commissie zal binnenkort aankloppen bij de trainers en leiders van de teams om uitvraag te doen welke taken de leden van dit team willen gaan vervullen dit seizoen. Deze verzoeken zullen vervolgens bij de betreffende commissies worden ingediend, welke op hun beurt de leden zullen indelen om de taken uit te voeren. Zo dragen we allemaal ons steentje bij! 

Ben je even kwijt wat de SVP ook al weer was of ben je nieuw bij v.v. Cobu Boys, check dan snel de webpagina Veelgestelde vragen SVP op https://www.cobuboys.nl/svp-algemene-informatie/ 

Met sportieve groet, 

De SVP commissie

Leave a Comment

(required)

(required)