Competitie-indeling Cobu Boys 1

De vakantie is in volle gang, maar inmiddels gaat de blik steeds meer op het aankomende seizoen. Zo weten we sinds donderdagavond wie de tegenstanders gaan worden voor Cobu Boys 1 in de vijfde klasse. Een aantal opponenten zijn bekend, maar er zijn ook een aantal teams die we minder vaak zijn tegengekomen.

Met Austerlitz, Eemboys en SVMM komen we de mede-degradanten van afgelopen seizoen opnieuw tegen. Daarnaast zitten in de competitie teams als OSO, Oranje-Wit en VIOD die in het recente verleden al eens tegenstanders waren. Maar er zitten ook een aantal ploegen in de competitie die we minder goed kennen. Denk hierbij aan Faja Lobi KDS, SVF en SV Vechtzoom. Ongetwijfeld gaan we deze clubs beter leren kennen aankomend seizoen. Check hieronder de volledige competitie-indeling:

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)