Johan Flipse voegt Hans Wijsbeek toe aan technische staf

Hoofdtrainer Johan Flipse heeft zijn technische staf voor komend seizoen bijna helemaal rond. Belangrijkste wijziging is de aanstelling van Hans Wijsbeek als assistent-trainer. ,,Ik ben ontzettend blij dat Hans komend seizoen de staf komt versterken´´, vertelt Johan. ,,Hans ken ik al jaren, onder meer doordat ik in het verleden bij hem stage heb mogen lopen voor mijn KNVB-trainersopleiding. Hij is een zeer ervaren trainer met veel voetbalinzicht en -kennis, waardoor wij samen nog meer uit onze jonge spelersgroep kunnen halen. In de omgang met spelers is Hans een prettige en relaxte persoonlijkheid die zeker direct zal zijn op het moment dat dingen hem niet aanstaan. Ik kijk er enorm naar uit om opnieuw met hem samen te werken.´´
De overige stafleden hebben aangegeven komend seizoen actief te willen blijven voor de hoofdmacht van Cobu Boys. ,,Ik ben enorm trots dat Annette (verzorgster), Wesley (keeperstrainer) en Arie (teammanager) onderdeel van mijn staf blijven uitmaken. Dit zorgt voor stabiliteit, waar zowel de spelersgroep als de club baat bij heeft.´´

Wel is Flipse nog op zoek naar een grensrechter. voor de thuis- en uitwedstrijden van het eerste elftal. Vnd je het leuk om deze uitdaging op je te nemen? Ook als je een deel van het seizoen wil vlaggen, nodigen we je van harte uit om je te melden.
Neem vrijblijvend contact op met Ronald Boluijt, telefoon 06-23328571 of mail naar bestuur@cobuboys.nl

Leave a Comment

(required)

(required)