Word jij onze nieuwe grensrechter?

We zijn als Cobu Boys op zoek naar een vaste grensrechter die ons eerste elftal in het nieuwe voetbalseizoen bij zowel uit- als thuiswedstrijden wil assisteren. Je maakt deel uit van een enthousiast en gedreven begeleidingsteam, dat onder leiding staat van hoofdtrainer Johan Flipse.

We zijn op zoek naar een man/vrouw met een representatieve houding, een scherp zicht en een professionele uitstraling. Je bent minimaal 18 jaar, je kent de spelregels, je kunt goed samenwerken en je hebt een goede conditie.

Als grensrechter heb je een belangrijke rol tijdens de voetbalwedstrijden van het eerste. Samen met de scheidsrechter zorg je ervoor dat de wedstrijd volgens de regels wordt gespeeld en in goede banen wordt geleid.

UITDAGING

Vind je het leuk om deze uitdaging op je te nemen? Ook als je een deel van het seizoen wil vlaggen, nodigen we je van harte uit om je te melden.
Neem vrijblijvend contact op met Ronald Boluijt, telefoon 06-23328571 of mail naar bestuur@cobuboys.nl

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)