Update: sponsoring nieuwe terras!

Beste Sportvrienden en -vriendinnen, wat een succes in de eerste dagen van deze actie! Geweldig! Inmiddels is al meer dan 1000 euro aan sponsoring toegezegd!

Door de enorme belangstelling om tafels te sponsoren, hebben wij in goed overleg met het bestuur besloten de sponsoractie wat aan te passen. Daardoor krijgt (hopelijk) iedereen kans om mee te doen, hoeven we niemand teleur te stellen, en het komt onze club ten goede!

Bij de statafels wordt het nu Duo sponsoring, dus 2 sponsors per tafel en beide sponsors krijgen vermelding van de sponsornaam op de tafel, 1 sponsor in de rechterhoek en de andere in de linkerhoek. Het tarief blijft € 100 per hoekvermelding.

Bij de grote picknicktafels gaan we naar 4 sponsor naamsvermeldingen per tafel. In elke hoek komt dan een sponsornaam te staan. Het tarief blijft € 50 per hoekvermelding.

De actie met de sponsorplanken blijft ongewijzigd en we hopen dat heel veel mensen ons hierbij steunen.

Stand van zaken per 9 april:

  • Statafels: er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar; 5 van de 8 sponsornamen zijn binnen
  • Picknick-tafels: nog volop mogelijkheden, want er zijn nog 16 plaatsen beschikbaar; 8 van de 24 sponsornamen zijn binnen.
  • Planken: er zijn al 15 planken gesponsord, dus ook dat loopt goed. Ook hier nog veel mogelijkheden.

We hopen op begrip van alle gegadigden, want het geld dat we op deze manier bij elkaar krijgen, maakt de aanleg van het terras makkelijker en biedt ons de mogelijkheid om wat leuke en luxe verfraaiingen aan te brengen.

Indien er mensen zijn, die op een andere manier willen sponsoren, dan kunnen ze contact met ondergetekende opnemen. We hebben nog wat leuke mogelijkheden voor de wat grotere (commerciële) sponsors. 

Namens coördinator Ralph Sargent (tel 0686628851 of via r.a.sargent@hotmail.com)

Leave a Comment

(required)

(required)