Cobu Boys speelt 1-1 tegen Patria

Op dinsdagavond 8 maart was Patria uit Zeist op bezoek bij Cobu Boys op Sportpark Zielhorst. Tot nu toe ontmoetten Cobu Boys en Patria elkaar alleen in het seizoen 2015-2016, dat is al zes seizoenen geleden. Een warm welkom dus voor onze gasten uit Zeist.

In september 2015 ging Cobu Boys op bezoek bij Patria, en dat werd een 2-3 overwinning voor Cobu Boys dankzij doelpunten van Angelo Kramers, Robin van den Brom en Boris Bunnik. Nauwelijks drie maanden later volgde de tweede ontmoeting, dat was op 5 december 2015 op Sportpark Zielhorst. Ook die wedstrijd eindigde in een 3-2 overwinning voor Cobu Boys, met opnieuw doelpunten van Robin van den Brom (2x) en Angelo Kramers.

Dat was dus meer dan 6 jaar geleden. De inhaalwedstrijd op deze dinsdagavond verliep anders, en eindigde in een 1-1 gelijkspel en dat gaf goed de onderlinge krachtsverhouding weer.

Na een sterk begin van Cobu Boys kwam Patria terug in de wedstrijd. Na een kwartier kregen onze bezoekers een cadeautje van de verdediging van Cobu Boys. Een voorzet werd slecht verwerkt en panklaar voor de voeten van een Patria-speler gelegd. Die liet deze kans niet liggen en zette Patria op 0-1.

Cobu Boys kwam daarna langzamerhand terug in de wedstrijd. Na iets meer dan een half uur tekende Michael Pouw de gelijkmaker aan. Ook in dit geval ging de verdediging niet helemaal vrijuit, en vervolgens rondde Michael prima af. De 1-1 stond op het bord.

In de tweede helft ging het spel op en neer. Met name in de slotfase drong Cobu Boys sterk aan, maar moesten we ook beducht zijn op de snelle counters van Patria. Er werd niet meer gescoord, de eindstand was terecht 1-1.

Man of the March werd Melvin Kramer, die vanavond een prima wedstrijd speelde.

Zaterdag 12 maart gaat Cobu Boys op bezoek bij Driebergen, aanvang 14.30.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)