Ledenvergadering op 15 november

Als alles meezit, kan de eerstvolgende ledenvergadering weer in de kantine worden gehouden. Je kunt maandag 15 november in ieder geval in je agenda zetten. Zoals gebruikelijk, begint de vergadering om 20.00 uur. De agenda vermeldt de gebruikelijke jaarverslagen, evenals een bestuursverkiezing. Secretaris Lenny van Valkenhoef heeft zich voor een nieuwe periode beschikbaar gesteld als secretaris. Verder zal Sander van Osenbruggen worden voorgedragen als aspirant bestuurslid Algemene Zaken. Het is de bedoeling dat hij een deel van de taken van voorzitter Damion Dekkers gaat overnemen. Hij is nu al betrokken bij de werkzaamheden rond de Grote Clubactie.

Mogelijk is de ledenvergadering ook online te volgen. Daarover volgt binnenkort meer informatie,

Leave a Comment

(required)

(required)