Wat een fantastische dag!

In de ochtend mochten de jeugdspelers zich uitleven in mooie voetbalactiviteiten van Arno Splinter Sport Events. Wat denk je van een Schotkrachtmeter, het dribbelparcours, de reactietest, of de kleine voetbalarena’s? De Cobu Boys jeugd genoot met volle teugen.

Aan het begin van de middag volgde de wedstrijd tussen ons Dames 1 team en de Krasse Knarren. Onder een heerlijk zonnetje zagen de talrijke toeschouwers een hele leuke wedstrijd, met een boeiend scoreverloop. De dames wonnen uiteindelijk met 5-4, waarbij de winnende goal gemaakt werd na een schitterende combinatie door het hart van de Knarren-defensie. De wedstrijd stond onder leiding van niemand minder dan Rein van der Laan, voor deze gelegenheid even terug op de velden van Cobu Boys. Sportiviteit, zweetdruppeltjes, en veel plezier. Heerlijk!

De Krasse Knarren speelden in een uniek wedstrijdshirt, ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van de Krasse Knarren. Voorzitter Damion Dekkers overhandigde de shirts aan Krasse Knarren leider Piet Vastenburg. Keeper Jan Ligtermoet en all-star Rudolf Meijer waren aanvoerder van de Krasse Knarren: beide heren zijn vanaf het allereerste begin bij de Krasse Knarren.

Inmiddels arriveerde burgemeester Bolsius bij Cobu Boys en voorafgaand aan de wedstrijd tussen de oud eerste elftalspelers overhandigde hij een fraaie Stadsoorkonde aan Cobu Boys. In een ander artikel op de site kunt u daar meer over lezen: https://www.cobuboys.nl/2021/09/05/stadsoorkonde-voor-cobu-boys/

De zeer ervaren coaches Rini van de Bor en Jan Willem de Jong hadden elk een team onder hun hoede, bestaande uit eveneens zeer ervaren spelers die in hun carrière vele malen voor Cobu Boys 1 actief zijn geweest. Het was fantastisch om die mannen weer aan het werk te zien. De haren waren misschien iets grijzer, het shirt zat misschien iets strakker, maar de geest blijft jong! Karakteristieke bewegingen blijven, sommige spelers werden alleen al aan die bewegingen herkend. Het werd een hele leuke en sportieve wedstrijd, onder leiding van scheidsrechter Baktosh Doroni, geassisteerd door de eveneens zeer ervaren grensrechters Dick van der Heijden en Henk Vliek.

Na afloop van de wedstrijd was het veld voor het publiek. Dankzij het mooie weer kon iedereen in de buitenlucht zijn, heerlijk onder de zon en in kleine groepjes rond de statafels op het hoofdveld. Het spreekt vanzelf dat het nog heel lang gezellig bleef in de zon op het veld. Al met al een fantastische dag waarop we het Cobu Boys 75 feest met elkaar mochten vieren!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)