Stadsoorkonde voor Cobu Boys

Een fantastische jubileumdag voor Cobu Boys, met talrijke hoogtepunten! Na een actief mooie actieve ochtend voor onze jeugdleden volgde een opwarmwedstrijd tussen Dames 1 en de Krasse Knarren. Onder een stralende zon, aan een strak blauwe lucht, werd de dag mooier en mooier.

Een bijzondere gast deze middag was burgemeester Lucas Bolsius. Hij verrichte samen met onze eigen Krijn Westdijk de aftrap voor de jubileumwedstrijd van oud eerste elftalspelers. Daaraan voorafgaand richtte de burgemeester nog even het woord tot de aanwezigen. Hij blikte kort terug op de historie van Cobu Boys, sprak zijn waardering uit voor alle activiteiten van onze vereniging, en reikte vervolgens het cadeau uit:

Burgemeester Lucas Bolsius overhandigde aan voorzitter Damion Dekkers het cadeau namens de gemeente Amersfoort: een Stadsoorkonde!

In zijn toelichting wees de burgemeester op het feit dat binnen onze vereniging het plezier in voetballen centraal staat. Cobu Boys heeft de afgelopen jaren ontwikkeling, recreatie en prestatie voor onze leden mogelijk gemaakt. Samen werken wij constant aan de verbetering van een moderne toekomstbestendige familieclub. Ook neemt Cobu Boys hun maatschappelijke verantwoordelijkheid om sport en bewegen in de buurt mogelijk te faciliteren.

Het college van burgemeester en wethouders heeft grote waardering voor hun jarenlange bijdrage aan de voetbalsport en daarmee aan de sportieve identiteit van Amersfoort.

Een geweldig cadeau, waaruit veel waardering en respect voor Cobu Boys spreekt!

Zie ook de berichtgeving in De Stad Amersfoort:

https://www.destadamersfoort.nl/sport/voetbal/749717/stadsoorkonde-voor-voetbalvereniging-cobu-boys

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)