Spelers komen zelfs uit buitenland voor jubileumwedstrijd

Van heinde en verre komen oud-spelers van het eerste elftal op zaterdag 4 september naar Amersfoort om het jubileumfeest van onze club bij te wonen. Berend Schreuder reist zelfs vanuit zijn huidige thuisbasis Portugal naar Nederland voor deze bijzondere wedstrijd. Ook zijn broer Hendrik, die in Berlijn woont, heeft van zijn vrouw toestemming gekregen om zijn opwachting te maken op Sportpark Zielhorst.
De wedstrijd tussen de oude helden begint om 14.30 uur. Burgemeester Bolsius verzorgt de aftrap, samen met clubicoon Krijn Westdijk.

OUDGEDIENDEN Leden die al langer meelopen bij onze vereniging, zullen best wat namen herkennen die op het affiche staan. Zo treden onvervalste oudgedienden als Henk Inthorn, Henri Rigterink en Alex van Keeken in het strijdperk, evenals Kjeld van Beekhuizen (die tegenwoordig in Drenthe woont), Bas Koenen, Jack van Putten, Martin Robbertson, Jaap Overeem, William Clayton en David Clayton. Ook jongeren als Wesley Lans en Stefan Voost zijn van de partij.

JEUGD Het jubileumprogramma begint ´s ochtends om 9.00 uur met een aantrekkelijk sportief programma voor de jeugd. Tot 11.00 uur zijn de jongens van 4-12 jaar en de meiden aan de beurt, terwijl aansluitend (van 11.00 tot 13.00 uur) de junioren (van 13-19 jaar) mogen aantreden. Opgeven is niet nodig.


KRASSE KNARREN Om 12.30 uur nemen de Krasse Knarren het op tegen ons eerste dameselftal.
Om 14.30 uur zijn de Oldstars aan de beurt, gevolgd door een hapje en een drankje.
,,We hebben er ontzettend veel zin in´´, zegt voorzitter Damion Dekkers, die deel uitmaakt van de vijfkoppige jubileumcommissie. ,,De grootste uitdaging is dat we ons zullen moeten houden aan de richtlijnen van het RIVM. We willen alle aanwezigen dan ook oproepen om goed te luisteren naar de aanwijzingen van onze vrijwilligers.´´

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)