Nieuwe jeugdcommissie bekend

De scholen zijn dicht en de vakantieperiode voor onze jeugd gaat nu echt beginnen. Maar Cobu Boys is ondertussen alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De voorlopige teamindeling, de trainingstijden en start van het seizoen zijn al eerder bekend gemaakt. We kunnen nu ook melden dat er een nieuwe Jeugdcommissie is samengesteld!

De onderbouw tot en met 13 jaar heeft Sven de Gans en Irene Flipse als coördinatoren. Voor het meisjes-en damesvoetbal is Karin Perdeciyan het aanspreekpunt. De bovenbouw van 14 jaar en ouder krijgt te maken met Jelle Bakker en Bert de Ruiter. Suzanne Flipse is de (wedstrijd)secretariaat en zij wordt geassisteerd door Patrick Donath.

In tegenstelling tot afgelopen seizoen zullen Piet Ouwerkerk, Luuk Fugers en Erwin Vonk in de komende voetbaljaargang geen deel uitmaken van de Jeugdcommissie. De club wil deze mannen bedanken voor al het werk dat ze in hun rol als coördinator hebben verricht!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)