Pinksterbingo levert mooie opbrengst op voor AVK

De pinksterbingo van Cobu Boys heeft een mooi bedrag opgeleverd voor het allereerste Amersfoorts Voetbal Kampioenschap (AVK) voor meisjes en vrouwen, dat vanwege corona is verplaatst naar volgend jaar.

Bingo Hein heeft er zin in.

Onlangs werden onder de bezielende leiding van Bingo Hein (Bert de Ruiter) en zijn lieftallige assistent Henk Vliek een hoop prijzen weggegeven. Er stonden in totaal drie rondes op het programma. Met een rustgevend achtergrondmuziekje tijdens de pauzes en controlerondes, zo’n heerlijk gevarieerd repertoire ook, draaide Henk de hele avond geconcentreerd het rad en maakte Bingo Hein de nummers bekend. 

Dit alles was niet mogelijk zonder hun inzet, de inbreng van de sponsoren, maar ook zeker niet zonder Patrick Donath die zich belangeloos heeft ingezet om de uitzending via Zoom mogelijk te maken. Daarnaast hebben we als Cobu Boys weer eens laten zien dat we een sterke en betrokken club zijn. Want naast de verkoop van de bingokaarten is er ook nog een heel mooi bedrag opgehaald dankzij de vele donaties van zowel jeugd als senioren, ons 45+ team en de Krasse Knarren. Wat een geslaagde avond! Allemaal bedankt! 

Binnenkort volgt er nog een kleine veiling, waarbij geboden kan worden op een door de selectie van FC Utrecht gesigneerd shirt en een gesigneerd shirt van de Amersfoortse topatlete en kampioene Femke Bol. Ga maar vast sparen!

De prijzen bij de bingo werden beschikbaar gesteld door Beauty N Joy, Kees Smit, Restaurant Balandra, Fforhaircare, Lotus taarten, M2people, Qwibus, Passion for beauty, Robs Kaas en Lekkernijen, Douglas, De Visscher Emiclaer, Van Norden Emiclaer, Leatherstyle Amersfoort, Wendy’s Knipschuurtje, Renske ruimt op, Candycorner Amsterdam, Exposa, Fysio Nieuwland en Restaurant De Kooiker uit Leusden.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)