Ons nieuwe shirt!

Hier is hij dan! De langverwachte uitslag van de stemming op het nieuwe Cobu Boys shirt. De leden van de kledingcommissie zijn de laatste weken continu gevraagd naar het resultaat maar konden hier niks over zeggen!

Het is geweldig om te zien dat dit onderwerp erg leeft binnen de club. In totaal zijn er 146 stemmen uitgebracht. Veel leden hebben hun stem uitgebracht via de speciale link en enkelen via de mail. De verdeling van de stemmen is als volgt:

Het “oude” tenue: 44 stemmen 

Het “huidige” tenue: 11 stemmen

Het “nieuwe” ontwerp: 111 stemmen

Het nieuwe ontwerp is dus de duidelijke winnaar!!! De komende vier jaren spelen wij Cobu Boys spelers in dit shirt:

Op dit nieuwe shirt is nog ruimte voor sponsoren! Wil jij de komende jaren met jouw bedrijfsnaam op dit mooie shirt komen te staan? Dit kan al vanaf € 250.— per jaar! Heb je interesse, meldt je zsm aan via sponsorcommissie@cobuboys.nl

Via deze weg willen we iedereen danken voor het stemmen. We zijn blij met de keuze voor dit mooie shirt! Laat het volgende seizoen maar beginnen!! 

Met vriendelijke groet,

De Kledingcommissie

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)