Corona update april 2021

Graag willen wij iedereen nog even wijzen op de Corona-afspraken die bij Cobu Boys gelden:

Allereerst een paar hele belangrijke afspraken:

  1. Heb je klachten? Dan blijf je thuis en dan laat je je testen!
  2. Blijf thuis tot je de testuitslag weet!
  3. Op het sportpark houd je 1,5 meter onderlinge afstand!

Dus als je klachten hebt, als je wordt getest of je bent net getest: dan blijf je thuis om het resultaat af te wachten! Je komt niet naar het sportpark! Dat is onze regel, en het maakt dus niet uit wat de GGD daarover zegt!

Wij volgen de protocollen van de KNVB en de NOC*NSF, en die zijn vanzelfsprekend gebaseerd op de maatregelen vanuit overheid en advies van het RIVM. Daarnaast gelden bij Cobu Boys de volgende afspraken.

We weten dat we onderlinge oefenwedstrijden mogen spelen, en daar maken we goed gebruik van. De afspraken rond zo’n wedstrijd zijn als volgt:

  • Maximaal 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd mag je aanwezig zijn op het sportpark. Niet eerder!
  • Je verzamelt bij het juiste hek. Voor het Kunstgras en veld 1 is dat bij het hek bij het kunstgras. Voor een wedstrijd op veld 2 is dat bij het kleine toegangshek links naast de kantine.
  • Je mag pas het veld op als de wedstrijdorganisatie daar toestemming voor geeft. Niet eerder!
  • Direct na afloop van de wedstrijd moet je helaas het sportpark weer verlaten. Je mag niet blijven kijken bij een andere wedstrijd!
  • Per team is een klein aantal begeleiders toegestaan: 1 scheidsrechter, 1 assistent-scheidsrechter, en 2 stafleden (trainer, leider). Dit geldt zowel voor de teams in de middenbouw, als in de bovenbouw.
  • Per team krijgt 1 van de stafleden toegang tot ’t OnderInn om materiaal te pakken.

Er zijn geen verplichte looproutes. Wij verwachten dat iedereen zich aan de onderlinge afstand van 1,5 meter houdt. Tussen de wedstrijden zit genoeg ruimte zodat we de groepen goed uit elkaar kunnen houden.

De kleedkamers en de kantine zijn gesloten en kunnen dus niet gebruikt worden. Koffie wordt door organisatie rondgebracht.

De toiletten in de gangen bij de kleedkamers zijn wel beschikbaar.

Vanzelfsprekend is roken en het nuttigen van alcohol verboden langs het veld, zowel voor, tijdens, als na de wedstrijd.

Tot slot. Wij rekenen op uw begrip, en op medewerking bij het naleven van deze maatregelen. Voor uw gezondheid, voor onze gezondheid, en voor iedereen om ons heen!

Bestuur v.v. Cobu Boys

Leave a Comment

(required)

(required)