Dit is ons Jubileumlogo!

Met veel plezier tonen we hier ons jubileumlogo! Het is een mooi ontwerp, waarmee we dit jaar elke keer laten zien dat Cobu Boys jarig is. Want ook Cobu Boys wordt dit jaar 75 jaar, net als Hoogland, Hooglanderveen, Achterveld en Roda ’46. De krant vergeet dat blijkbaar zo af en toe, maar wij zeker niet!

De winnaar is geworden:

Arne Brondijk, vader van Jelmer uit de JO16, is de winnende ontwerper geworden van ons jubileumlogo!

De oproep om een mooi logo te ontwerpen resulteerde in 4 verschillende inzendingen, waarmee de jury dus ook echt wat te kiezen had. In de beoordeling heeft de jury gelet op het algemeen ontwerp, de bruikbaarheid van het logo in onze sociale media, website, en Cobulletin. Ook hebben we gekeken naar de bruikbaarheid van het logo op onze nieuwe clubkleding.

De jury bestond uit:

  • Merit van Riemsdijk, speelster uit de MO19
  • Sander te Winkel, keeper uit de JO14
  • Erik van den Tweel, kledingcommissie en Cobu Boys 5
  • Erik Roest, webredacteur CoBulletin en Cobu Boys 45+
  • Aaldert Hofman, bestuurslid en Cobu Boys Krasse Knarren

Afgelopen week heeft de jury digitaal overleg gehad, waarbij elk jurylid vooraf voor zichzelf al bepaald had hoeveel punten elk ontwerp zou krijgen. Het bleek dat de juryleden vrijwel unaniem waren in de keuze van het winnende ontwerp.

Natuurlijk willen we ook de overige inzenders bedanken voor hun ontwerp, waarmee ze veel creativiteit toonden. Dat kunt u hieronder zien. Bovendien maakten ze hiermee natuurlijk duidelijk dat ze echt hart voor Cobu Boys hebben! Top!

Namens de jury,

Aaldert Hofman

De overige ingezonden ontwerpen:

Attachment

Jubileumlogo 75 jaar

Leave a Comment

(required)

(required)