Algemene Ledenvergadering 14 december 2020

Aanstaande maandag 14 december 2020 om 20:00 uur is de Algemene Ledenvergadering van Cobu Boys.

Vanwege de corona-maatregelen kunnen we niet fysiek bij elkaar komen om deze ALV bij te wonen. Vandaar dat we een online oplossing aanbieden. Wilt u bij de vergadering zijn? Meld u dan aan via onderstaand formulier.

Een klein aantal leden is door het bestuur persoonlijk benaderd om bij de vergadering te zijn. Zij hoeven zich niet opnieuw aan te melden.

Dringend verzoek om uw aanmelding te doen voor zondagmiddag 13 december 2020, 17.00 uur.

Vanuit de organisatie gaat u namelijk een link ontvangen voor het bijwonen van de vergadering. Omdat het voor ons ook de eerste keer is, dat we op deze wijze een ledenvergadering organiseren, vragen wij u om op tijd aan te melden. Dan hebben wij nog wat tijd om de voorbereidingen te doen.

De link naar het aanmeldformulier : https://forms.gle/N9kUeQVYdxBkXs648

Indien u liever geen gebruik maakt van een dergelijke link: ga dan naar uw browser, en voor de volgende tekst (zonder de “) in: “https://” , en direct daarachter “forms.gle/N9kUeQVYdxBkXs648” en druk daarna op enter.

Met vriendelijke groet,

Bestuur v.v. Cobu Boys

Leave a Comment

(required)

(required)