Corona Update 25 september

Voor onze Cobu Boys leden en alle bezoekers,

Graag uw aandacht voor het volgende:

 1. Corona-maatregelen in Voetbal.NL app!
 2. Gebruik kantine Cobu Boys
 3. Sanitair en Foodtruck op plein bij kunstgrasveld
 4. Gebruik kleedkamers
 5. Actuele looproutes
 6. Wat te doen bij (vermoedelijke) besmetting?

Corona-maatregelen in Voetbal.nl app

Bereid je goed voor en kijk in de Voetbal.nl app, of ook in de KNVB Wedstrijdzaken app! Daarin kun je bij de wedstrijdgegevens een link vinden naar de Corona-maatregelen bij de club. Dat geldt niet alleen voor Cobu Boys, maar ook voor heel veel andere verenigingen. Bereid je goed voor! Let op, je hebt versie 5.3.3. van de app nodig om dit te zien.

Gebruik kantine Cobu Boys, met ingang van 26 september

Helaas moeten ook wij bij Cobu Boys extra maatregelen treffen. Dit natuurlijk naar aanleiding van de verscherpte Corona-maatregelen en de ervaringen van afgelopen weken. We doen er alles aan om Corona tegen te houden en het voetbal door te laten gaan!

Met ingang van aanstaande zaterdag 26 september 2020 zijn onderstaande extra maatregelen van toepassing op ons complex:

 1. Supporters en bezoekers van Cobu Boys en andere verenigingen zijn, helaas, niet meer welkom in onze kantine.
 2. Spelende leden, officials, vrijwilligers, sponsoren, en andere leden van Cobu Boys kunnen wel gebruik blijven maken van de kantine.
 3. In de kantine moeten alle maatregelen opgevolgd worden. Daarbij geldt een registratieplicht (eenvoudig via de QR code) en ook zeker de onderlinge 1,5 meter afstand!
 4. Betalen in de kantine kan alleen met PIN. Contant geld zal niet meer geaccepteerd worden.

Sanitair en Foodtruck op plein bij kunstgrasveld

 1. Er staat extra sanitair op het grote plein bij het kunstgrasveld. Om de toiletten in de kantine te ontzien, kan er gebruik gemaakt worden van die toiletten bij het kunstgras.
 2. Op het grote plein bij het kunstgrasveld staat een foodtruck waar een beperkt assortiment verkrijgbaar is (koffie, frisdrank, wat snoep).

Gebruik kleedkamers

Gezien het grote aantal wedstrijden dat op zaterdag op ons Sportpark wordt gespeeld is het voor ons niet mogelijk om voor ieder team een kleedkamer beschikbaar te stellen, passend binnen deze geldende corona-maatregelen. Daarom zijn er geen kleedkamers voor de jeugdteams tot JO15 beschikbaar. Dit geldt voor zowel de Cobu Boys teams als de bezoekers.

Bij aankomst vragen wij jullie om op de parkeerplaats te verzamelen en 1 persoon (een trainer of leider) het team te laten aanmelden bij het wedstrijdsecretariaat, zodat er voldoende loopruimte blijft voor andere bezoekers. De competitieleider zal dan uitleggen waar het team moet spelen en waar er eventueel ruimte is om warm te lopen.

Blijf na afloop niet onnodig lang op en langs het veld en maak ruimte voor de volgende teams die moten spelen. Volg bij het verlaten van het veld de richtlijnen zoals aangegeven op het park.

Actuele looproutes

Wat te doen bij een (vermoedelijke) besmetting?

De richtlijnen over hoe te handelen bij een (vermoedelijke) coronabesmetting op de club zijn door de KNVB vertaald in een overzichtelijk stroomschema, bekijk het schema hier.

We hopen door middel van bovenstaande maatregelen, geen extra maatregelen te moeten nemen. Zorg daarom allemaal voor de naleving van de afspraken en regels, binnen en buiten ons complex.

Als u vragen heeft kunt u een e-mail sturen naar corona@cobuboys.nl

Bestuur v.v. Cobu Boys