Officiële aftrap van samenwerking

De samenwerking tussen het ROC Sportcollege en de verenigingen op Sportpark Zielhorst is van start gegaan. De officiële aftrap vond op donderdag 17 september plaats bij HV Fidelitas.

Bij deze ceremonie waren wethouder Hans Buijtelaar, medewerkers en directie SRO, stuurgroepleden van het sportparkmanagement en vertegenwoordigers van de verenigingen op het sportpark aanwezig. Cobu Boys werd vertegenwoordigd door Hien The, die actief is in de werkgroep Toekomst Sportpark Zielhorst.

Wethouder Hans Buijtelaar benadrukte in een korte speech dat sport enorm belangrijk is dat en dat er veel energie van de sportverenigingen uitgaat. Buijtelaar knipte een lint door als symbolische start van de samenwerking tussen alle partijen. Vervolgens deed hij zelfs mee aan een rugby clinic van het sportcollege ROC Midden-Nederland.

Sportparkmanager Raymond Woesthoff is belangrijk in het verbinden van de verenigingen op Sportpark Zielhorst en het enthousiasmeren van externe partijen, die steeds meer de mogelijkheden die dit sportpark (her-)ontdekken. De centrale ligging, goede bereikbaarheid en de diversiteit aan activiteiten vormen, samen met de inzet van alle betrokkenen, de basis voor de toekomst van het sportpark. Hij presenteerde in zijn toespraak de ontwikkelingen en toekomstvisie van het sportpark.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)