Sport BSO Zielhorst bij Cobu Boys

Cobu Boys is blij om te melden dat er een Sport BSO wordt opgestart in de kantine. Dat is de uitkomst van een aantal gesprekken tussen het bestuur van de club en Sport BSO Keistad.

De gesprekken vonden afgelopen februari plaats. Beide partijen vonden elkaar in een plan om een Sport BSO te organiseren in de kantine van Cobu Boys. In eerste instantie werden er mede door het Coronavirus een aantal obstakels verwacht. Zo was het de vraag of de geplande openingsdatum haalbaar was. Maar uiteindelijk verliepen de voorbereidingen erg goed.

”Dit is voor Zielhorst, Cobu Boys, Sport BSO, sportpark Zielhorst en alle toekomstige kinderen van de BSO super goed nieuws”, aldus een woordvoerder van Sport BSO Keistad. ”Iedereen heeft ontzettend veel zin om op 31 augustus open te gaan. We willen de kinderen van Zielhorst super leuke sportieve dagen laten beleven.”

Check voor meer informatie de website van Sport BSO Keistad: https://sport-bso.com/

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)