Competitie-indeling Cobu Boys 1 bekend

Het duurt nog even, maar hopelijk kunnen de competities in september weer beginnen. De KNVB is in ieder druk bezig met de indeling. En nu is duidelijk tegen wie ons eerste elftal het gaat opnemen.

Cobu Boys 1 komt ook in het seizoen 2020-2021 uit in de vierde klasse. De ploeg van trainer Johan Flipse mag zich gaan opmaken voor een aantal mooie derby’s. Net als afgelopen seizoen staan er wedstrijden tegen HVC, KVVA, De Posthoorn en VOP op het programma.

Een nieuw gezicht in het zaterdagvoetbal is VV Nederhorst. Zij komen over uit de derde klasse zondag. Daarnaast zijn er nog wat wijzigingen ten opzichte van vorig seizoen. Onze mannen gaan het opnemen tegen ASV’65, BZC’13, OSO, SVM en De Vecht.

Volledige competite-indeling Cobu Boys 1: ASV’65, BZC’13, Eemboys, HVC, KVVA, VV Nederhorst, OSO, De Posthoorn, SEC, SVM, De Vecht, VOP en Wasmeer.

Leave a Comment

(required)

(required)