Hoe is ’t met… Alina?

Hoi, ik ben Alina, ik ben 14 jaar. Ik voetbal al 6 jaar, dit is mijn 4e seizoen bij Cobu Boys. Ik speel in de MO17-1 en ben een van de jongste in dat team. In het begin was het wel moeilijk omdat ik veel jonger was, maar ik ben daardoor wel beter geworden en dat vind ik wel super leuk.

Ik zit nu op De Guido en doe havo/vwo en ga volgend jaar naar de 3e. Ik mis school wel een beetje vooral mijn vrienden. Maar ik spreek nog wel met ze af gelukkig. Ik krijg nu ook zoals bijna iedereen online lessen het is heel anders dan normaal maar het is wel te doen.

Ik vind het natuurlijk ook heel jammer dat ik nu niet meer kan voetballen. Ik mis vooral om wedstrijden te spelen, maar het is wel leuk dat we binnenkort weer mogen trainen (het stukje is al een poosje geleden geschreven). Het meeste mis ik mijn familie en vrienden natuurlijk! Gewoon om leuke dingen te doen met vrienden en familie omdat alles nu nog dicht is. Maar ik hoop dat iedereen nog gezond thuis zit.

Op de foto sta ik helemaal rechts en in het midden staat trouwens acteur Frank Lammers die coach is van de tegenstander waar de MO17 tegen speelde

Last minute update van Alina:

Ik vind het heel leuk dat we weer kunnen trainen. Het is wel ff wennen, omdat je niet meer gewoon je fiets neer kan zetten en naar het veld lopen, maar je nu helemaal moet wachten en omlopen tot je kan trainen. Het trainen zelf is natuurlijk wel nog een beetje apart. We doen andere dingen dan normaal, en we moeten 1.5 meter afstand houden. Maar mijn trainer (Jan Maarten) verzint wel steeds leuke dingen om te doen. Het is wel weer leuk en gezellig om iedereen te zien na zo een lange tijd.

Doeii…!!!!!

Leave a Comment

(required)

(required)